det är lite fint här ändå


la la la la love

det är sista dagen i småland, det har gått fort men ändå väldigt sakta! imorgon kommer jag hem efter nio timmars resa.. längtar, eller? på torsdag åker jag iväg på läger!!


gårdagen kan beskrivas lite såhär


i'm feeling awesome

finvädret fortsätter, dock njöt jag inte så mycket av det idag. nyss hemkommen från en kväll fylld av kubb, paj och spel. imorgon blir det fika och grillning!


hjulfhult

idag har jag solat, jajemen


livet är bra

solen steker hela dagarna här nere! så otroligt skönt, dock drog jag på mig en snygg shortsbränna idag.. mindre kul! sprang med syster nu ikväll sen tog vi oss ett dopp i en sjö nånstans, mys!


chillar på the balkony


den här skulle jag faktiskt vilja ha


internet suger i bushen, living on the edge

jaa, denna dagen var fin! jag och emelie shoppade sönder stockholm, sen åkte jag mot norrköping, fick mig en trip längs memorial lane på vägen och har sen kommit ut på landet. befinner mig bland fem hundar och jag är hundrädd, bra kombo? nu ligger jag och fyller på mitt förråd av andras hemligheter, hihi


snyggaste paret?


we're in stockholm

jag och edeborgan åkte idag ner till huvudstaden med syster. kvällen har vart mys, vi gick på bio i vällingby, spiderman, kan vart den bästa filmen asså, dog! nu ska vi sova, imorn väntar äventyr i stockholmstad.


hej

vädret äger ju! igår hängde jag med edeborgan på stranden och sen hade vi kakmys och lite sånt trevligt. idag började tidigt med att vara typ lekledare i kyrkan, sen drogs det vidare till en strand där det blåste rätt rejält! nu ikväll åkte vi på trogstaloppet och sprang och sen åkte jag och besökte andra sidan stan!


gnisselparty

min lillebror sover väldigt skönt i sin säng och gnisslar lite tänder sådär.. jag borde ha sovit för längesen, men något har hållt mig uppe! idag var jag på auktion, finns typ inget bättre och solen tog rejält också. det har varit en bra dag idag!


hello

måndag, ny vecka. idag hoppas jag vädret inte är så tråkigt. min syster kommer hem idag, wiho, och så ska jag kanske träna med ett gäng senare idag, det är vad jag ser fram emot denna måndag mitt i juli!


om helgen

fredag: superousdag med säris, älskar sundsvall och vill tillbaka redan nu! lördag: upp tidigt och sprang jordgubbsloppet vilket gick bra ändå! söndag: fixa trixa-dag och bara mysa!


you're my best friend


tänkte jag skulle lägga ut en bild, men jag hade ingen fin..

IMORN FÅR JAG ÄNTLIGEN TRÄFFA MIN SÄRIS!! övertaggad julia..


hehe, min blogg går utför

rätt förståeligt då den aldrig innehåller bilder typ.
och jag gör inte såna roliga uppdateringar.
jag får försöka bättra mig, har mest min blogg för mirgush skull.
på tal om mirgush kommer jag få träffa henne på fredag, läängtar!
jag hoppas verkligen coop låter henne åka.

what do you want me to say?

asså detta väder är så tråkigt! idag blev den en stund på stan, donken, tv-kik osv. jag har fått mitt sims nu och hann göra mig en familj innan datorn börja dampa. blev en springtur nu på kvällskvisten och snart ska jag ge simset en till chans


jag smälter

sista dagen på jobbet idag, sköönt! lunchade med Hanna efteråt. sen stötte jag på Emelie på gatan så hon tog med mig hem först till sig och sen till Emelie nummer 2, där jag är nu. och där stannar jag kvar.


she will be loved

asså den här dagen har verkligen vart en stanna inne-dag.
det bara öser ner utanför fönstret.
jag har legat och segat i min soffa framför datorn.
nu ska jag strax dra mig till sängs eftersom det är jobb imorn.
sista jobbardagen dock, sen är det sommarlov på riktigt.
kommer typ sakna jobbet faktiskt!

finally

nu funkar appen igen! igår var det sista "skoldagen" på jobbet. när vi slutat hängde jag runt på stan, sen hem en snabbis och sen iväg igen. åkte till maln och spelade volleyboll. en riktigt skön och rolig kväll. nu är mina ben möra och ömma. idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, önskar jag kunde springa!


song pop

min dator bara krånglar, hoppas verkligen det inte är nåt allvarligt fel med den.
livet är inte på topp eftersom mirja inte kan komma hit nästa vecka,
jag är förkyld och har sjukt ont i bihålorna eftersom min näsa är tätare än tätast.
sen så hade det inte kommit ut ett nytt avsnitt av pll idag...
men människorna på jobbet är fina och där är allt bra!

sommarprat

är helt inne på sommarpratare nu,
det är så mysigt!
idag var the back to biz som gällde.
krånglade lite imorse men sen så!
sen hängdes det lite på en altan,
upplevde ett cykeläventyr då min sko gick sönder..